середа, 27 березня 2013 р.


       НА  "БАРВІНКОВИХ"  ІМЕНИНАХ



  У цьому році у найстарішого, найулюбленішого, найавторитетнішого журналу "Барвінок" - ювілей.
 Читачі нашої бібліотеки , разом з усією Україною, приєдналися до святкування 85- річчя поважного дитячого видання. З початку року діє фан-зона журналу "Я люблю "Барвінок". Відвідувачі бібліотеки мають змогу познайомитись з новими "Барвінками", переглянути видання минулих років і написати слова у листі- поздоровленні .
 22 березня, у дні Тижня дитячого читання, бібліотека запросила до себе в гості всіх шанувальників  на бенефіс журналу "Барвінок"- "Крути вліво, крути вправо, у "Барвінку" все цікаво".
 Прихильники журналу зібралися в читальному залі бібліотеки, щоб ще раз побувати на дотепних, хитромудрих вулицях журнального міста. Бібліотекарі запропонували юним читачам  "Мандрівочки по сторінках "Барвіночка", перенеслися у світ журнального життя, згадали популярні рубрики "Барвінку".
 Перегортаючи ще раз сторінки журналу, зробили зупинку на "Мудрому вернісажі". За певний час кожен мав змогу знайти, на його думку, дотепний, розумний вираз чи вислів про книгу. Потім попробували свої знання у відгадуванні загадок, побували на "Перехресті веселих забав".
 Всі присутні ще раз впевнились, що спілкування з "Барвінком" це- захоплюючі подорожі, веселі жарти, конкурси, кмітливі завдання, що безумовно стануть у пригоді в навчанні та на відпочинку. 
 На завершення бенефісу було фото напам'ять з улюбленим "Барвінком".





















Немає коментарів:

Дописати коментар