середа, 19 липня 2023 р.

                              Читачу від читача


Малгожата-Кароліна Пекарська "Клас пані Чайки", "Лотерея":

"Клас пані Чайки" - книжка є справжнім бестселером для учнів-старшокласників. У ній розповідається про те, що цікаво підліткам: про труднощі їхнього віку, про негаразди у школі та вдома, але насамперед про перші почуття і розчарування.
Головні герої роману, варшавські гімназісти, вчаться складного мистецтва прийняття іншої людини - з усіма її вадами - і врешті пізнають ціну дружби.
Нові пристрасті, знайомства, дружба і перше кохання - це лише кілька тем роману. Написана з гумором, мовою сучасної молоді, ця книга чудово відображає складну реальність підліткових відносин.. Автор майстерно показує світ молоді та зачіпає складні питання, що хвилюють підлітків, які дорослішають.
У «Лотереї», продовженні книги «Клас пані Чайки», герої дорослішають і перед ними великий світ розкриває свої широкі обійми. І зараз їм доводиться вибирати майбутній фах, друзів, коханих і навіть… життя чи смерть! А це вже справді Вибір з великої літери. І здається, що життя скидається на лотерею, де кожен із героїв має білет. Тільки от постає питання: як дістати виграшний білет? Як зробити певну «ставку» на щось чи на когось і не помилитися? І нарешті — що треба вчинити, аби пощастило у цій шаленій лотереї під назвою «Життя»?






Немає коментарів:

Дописати коментар