Все в шоколаді
Шоколад — чарівний смаколик, що майя та ацтеки подарували світові, і дещо значно більше, ніж просто кондитерський виріб, адже він тішить, зігріває, надихає, позбавляє суму і навіть лікує.
Гіркий чи молочний, з горіхами чи родзинками, цедрою чи прянощами, у плитках, цукерках, печивах або й в запашному гарячому напої. У кав’ярні, у мандрівці, на роботі, на відпочинку, в компанії друзів, чи на самоті.
Шоколад — це завжди хороша ідея. Особливо, коли йдеться про книжки.
В День шоколаду в бібліотеці філії - 2 для читачів влаштували невеличку книжково-шоколадну дегустацію "Все в шоколаді".
Немає коментарів:
Дописати коментар