пʼятниця, 31 березня 2023 р.

#Книги на всі 100
#Тиждень дитячого читання

 Книга – найкращий вчитель, друг та компаньйон. У ній зберігаються таємниці Всесвіту, загадки людини та відповіді на будь-які питання.

Для юних читачів наша бібліотека пропонує твори як вітчизняної, так і зарубіжної літератури, класичні та сучасні книги, видання з психології та саморозвитку, казки для дітей. Кожен знайде тут саме те, що подарує безліч приємних моментів.
Що цікаво знати дівчинці-підлітку? Як стати впевненою в собі, завжди бути у доброму гуморі, як обирати друзів, без проблем спілкуватися з батьками?
Чим займатися у вільний час і як його спланувати? Як з користю та радістю провести відпочинок? Які розваги обрати з друзями чи якщо ти сама? Зрозуміти як відновити фізичні та душевні сили.
Відповіді на ці та багато інших питань щодо дозвілля дівчатка знайдуть у книжці "Дівчаче дозвілля на всі 100%. А також багато ідей для самореалізації, творчого прояву особистості. Тож відпочивайте... але з користю для себе!
А що цікаво знати хлопцю - підлітку? Як стати впевненим у собі, завжди бути у доброму гуморі, як без проблем спілкуватися з батьками? Що потрібно робити, аби розвинути мускулатуру, чим зайнятися у вільний час, як зрозуміти дівчат, як стати своїм у будь-якій компаніїї та водночас залишатися самим собою? На ці й багато інших питань, пов`язаних із формуванням особистості, дає відповідь книга "Хлопець на всі 100%"



Немає коментарів:

Дописати коментар