субота, 19 червня 2021 р.

                                    Зелені чари

  У сяйві сонця, свіжій зелені трав, яскравій, духмяній строкатості квітів приходять до нас Зелені свята. Зелені свята - це Трійця. Їх святкували три дні. Славили зустріч з літечком, природі співали пісні...

 Напередодні свята до бібліотеки завітали найстарші вихованці оздоровчого табору "Веселкова країна" "Соколята". Духмяність квітів і трав, що прикрашали приміщення, створювали чарівний, святковий настрій.

 Бібліотекарі познайомили дітей про багатий і різноманітний, таємничий і незбагнений світ природи влітку. Про найчарівніших жителів рослинного світу, що милують око - квіти.  Також діти дізналися про рослини, які ростуть у водоймах, кімнатні рослини, лікарські, рослини - обереги та символи. Згадали рослини- метеорологи, познайомилися з квітами занесеними до Червоної книги України.  Навчилися правил збору деяких лікарських рослин, відповіли на запитання вікторини "Відгадай рослину", пограли у ігри. Романтичного настрою додала музична хвилина і гадання по ромашці на бажання, що обов'язково збудуться!









































Немає коментарів:

Дописати коментар