субота, 18 грудня 2021 р.

Синя субота

Синім джерельцем з синіх снігів
Синій струмочок задзюркотів.
Синьою піснею день привітав,
Синьою стрічкою гай заквітчав
Щедро розсипав скрізь у долині,
Наче намисто проліски сині.
#Український_інститут_книги




У синю суботу - сині книги на добраніч

"365 історій на ніч"
Протягом року щодня нова історія про неймовірні пригоди добрих і привітних звірят. Діти познайомляться з веселими зайцями, побувають на пташиному дворі, сходять до школи з лисеням.


"Я люблю тебе, мамо".
Ніжна історія присвячена любові матері до своєї дитини. Вона нагадає про м'які ранкові обійми, вечірній затишок, відчуття безпеки, тепла й захищеності поруч із найріднішою людиною.


Шарль Перро "Спляча красуня".
Чарівна історія, що століттями вчить вірити у відсутність безвихідних ситуацій і справжнє кохання, що перемагає злі чари. А якщо скористатись додатком з телефона WowBox - оживуть ілюстрації на сторінках.


Степаненко Ярослав. "Заборонений Санта, або Перше Різдво Славка".


Це бешкетна світла історія про Різдво, про юного Ніколаса, він же Святий Миколай, він же Санта Клаус. Про те, що різдвяні бажання здійснюються, варто лише мріяти й вірити у власні сили й дива.


Василь Сухомлинський "Вогнегривий коник".
Збірка мудрих і повчальних казок, оповідань, притч, новел, написаних для дітей великим українським педагогом. Кожен твір розповідає про красу природи, магічну силу доброти і чуйності у взаєминах між людьми.



Катерина Дронова "Сузір'я казок та розповідей".
Десь там, у далекому та безкрайньому небі, де зірочки складають свої сузір'я - там народжується казка. Вона не має межі мріям і фантазіям, правді та щастю, справжній дружбі й щирим почуттям.


Метерлінк М. "Синій птах"
Переказ у формі прозової казки знаменитої філософської п'єси - казки лауреата Нобелівської премії письменника Моріса Метерлінка "Синій птах" пропонується для дітей та юнацтва, а також усім, хто не байдужий до цікавих казок.


Клена Фавіллі, Франческа Кавалло "Казки на ніч для дівчат - бунтарок".
Цілковито нова збірка сотні історій про непересічних жінок, ві Нефертіті до Бейонсе, від Розалінд Франклен до Дж. К. Ролінг. У книзі пліч-о-пліч сусідять вражаючі жінки, чиї історії залишать у читачок захопливе відчуття необмежених можливостей.




Немає коментарів:

Дописати коментар