вівторок, 13 липня 2021 р.

У бібліоджунглях 

  круто, тепло і весело!

   Привітно та радісно бібліотекарі зустріли дітей з оздоровчого табору "Паросток" від ОМЦПО - МАН. Вже стало гарною традицією кожного року в бібліотеці по - особливому святково"перетинати" екватор літа. Цей рік не став винятковим. Для своїх відвідувачів бібліотекарі підготували конкурсно - розважальну  програму "Дивовижні джунглі". 

  ☂Після невеличкого дощику за вікном було спекотно і волого, як на справжньому екваторі. 

🐼🐵🐢Читальна зала бібліотеки перетворилася на загадковий і дивовижний світ джунглів. На справжніх ліанах розмістилися мавпочки🐒  і маленькі папужки🐦🐦. А черепашки🐢🐢, слон🐘, зебра та інші звірі 🐾повсідалися в уявний корабель в очікуванні далеких мандрів⛵. Яскравий папуга Ара🐦 з цікавістю піддивлявся зі своєї квітучої гойдалки🌸🌺🌴, а цар звірів лев 🐱 з привітною посмішкою звисока за всіма спостерігав. 

  Розпочали з розповіді бібліотекаря про дивовижний світ екваторіального поясу планети. Що таке джунглі? Чим тропічні ліси відрізняються від наших, скільки триває літо?  В якому кліматі живуть рослини і яких тварин можна там зустріти?  

  Увагу дітей привернула велика імпровізована "павутина", на верхівці якої сидів павук 👹, а в тенетах  "павутини"- звірятка. Щоб визволити тварин з павукового капкану дітям потрібно було виконати певні завдання:відгадати загадки, прийняти участь у конкурсах. Учасники заходу з успіхом з ними впоралися максимально проявляючи спритність, увагу та кмітливість💪.

 На допомогу прийшла книжкова виставка "Джунглі кличуть!".

 А ментолові, освіжаючі цукерки у літню спеку - стали доречними призами за активність. 












 

Немає коментарів:

Дописати коментар