середа, 4 травня 2016 р.

                Поле пам’яті       

   9 травня 1945 року назавжди ввiйшло в iсторiю як день врятування людства вiд фашизму, як день Перемоги у найкривавiшiй вiйнi на нашiй планетi. Полум’я Другої Свiтової вiйни, палало шiсть рокiв. 
    Минуло бiльше семи десятилiть з дня перемоги у цiй вiйнi, але й сьогоднi подвиг захисникiв i визволителiв є прикладом героїзму, справедливостi, вiри у свої сили. День Перемоги — це свято, що гуртує усiх нас, i дiтей i дорослих, у прагненнi вiддати данину шани й поваги воїнам-фронтовикам. Ми пам’ятаємо полеглих i низько вклоняємося ветеранам.
  
До Дня пам'яті та примирення - 8 травня та Дня Перемоги - 9 травня в бібліотеці була проведена патріотична година "Перемога одна на всіх". Дорогою ціною заплатив український народ за Перемогу за те, щоб ми сьогодні мали право жити.
   Свою квітку маку, як символ пам'яті кожен з присутніх дітей виготовив і розмістив на імпровізованому Полі пам'яті. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона - запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
   У ці дні в бібліотеці також було започатковано акцію "Мир -дітям!", яка триватиме до 1 червня під гаслом "Хай сонечко миру нам сяє всі дні, хай більше ніколи не буде війни"















   


Немає коментарів:

Дописати коментар