середа, 18 червня 2014 р.

Ура! Ура! Веселий час!
Прийшли канікули до нас!


     З 2 червня в бібліотеці почалося книжкове літо. Традиційно першими до бібліотеки поспішають вихованці пришкільного оздоровчого табору ЗОШ №5 "Веселкова країна". Кожного дня бібліотекарі готують різноманітні  заходи, щоб дітям було комфортно і цікаво проводити час. 
    Загін "Дружба", який відпочиває під девізом "В житті усім потрібна дружба і для розваги, і для служби..." завітали на літературний брейн - ринг "Вустами малечі про цікаві речі". Діти з задоволенням відповідали на жартівливі запитання вікторини "Кумедні перетворення", пограли в літературні жмурки "Книг веселі сторінки", переглянули мультфільми про дружбу.
   Літні розваги на майданчику "Нам пігулки і мікстури заміняє фізкультура"  очікували активістів загону "Чемпіони": запускали фрісбі (летючу тарілку), стрибали через скакалку , грали в літературний артек - бол.
    Найменші мешканці веселкової країни - загін "Фантазери" завітали до бібліотеки на конкурсно - розважальну програму "Літнє асорті". Малята прийняли участь у літературній грі "Веселий потяг", складали бібліо - пазли, пограли в кольоровий волейбол з повітряними кульками. 
   Загін  з оригінальною назвою "Оба - на"  прийняв участь у конкурсі "Коса -дівоча краса". Дівчатка ретельно підготувалися і продемонстрували всю красу дівочої зачіски.
   Всі  учасники заходів отримали гарні враження, веселий настрій та безліч позитивних емоцій.  Попереду дітей очікують веселі канікули і нові зустрічі в бібліотеці.





































































Немає коментарів:

Дописати коментар