середа, 29 травня 2013 р.

         Той травень в пам'яті людей


 Весна іде, і переможним кроком

 В тюльпановому вічному вогні

 Йде травень крізь хвилини, дні і роки,

 Несе нащадкам спогади свої.




  9 травня країна відзначила 68-у річницю Великої Перемоги. По цей день, як вічний вогонь, не згасає пам'ять про грізні роки Великої Вітчизняної війни. Народ не забуває імена тих, хто ціною свого життя здобув Перемогу.
  І скільки б не пройшло часу, ми завжди пам'ятатимемо героїчну оборону Києва, легендарного Севастополя, Брестської фортеці. Вічно пам'ятатимемо тих, хто форсував Дніпро, штурмував Рейхстаг.
 В ці травневі дні в бібліотеці- філії було організовано низку заходів присвячених  Великій Вітчизняній війні: бібліотекарі запросили користувачів  прийти до бібліотеки і взяти книгу про війну з книжкової виставки "Незабутній День Перемоги", взяти участь у літературних читаннях "Той травень в пам'яті людей", запропонували дітям в День Перемоги  відвідати прабабусів і прадідусів, привітати їх із святом, відвідати військовий парад, віддати шану визволителям.  
 Діти змогли ще раз доторкнутися до хвилюючих сторінок нашого героїчного минулого, зрозуміли, війна- це страждання, горе, втрати, сльози. Переконалися - вони нащадки славного роду переможців.





Хай вічно горить вогонь пам'яті





Знаходимо імена героїв Великої Вітчизняної війни в назвах вулиць рідного міста
  





 

Немає коментарів:

Дописати коментар